味覚の秋!「空知ワイナリー日帰りバスツアー」に行ってきました!贅沢な一日の様子をお届けします!
I went to the "Sorachi winery day trip bus tour" only autumn can take! I'll migrate to deliver a luxurious sign on the 1st!
♥︎日本初!本格厨房機器を備えたクルーズキッチンを併設した葡萄畑の中のレストラン♥︎
First in Japan! Restaurant in the vineyard which juxtaposed the cruise kitchen equipped with authentic kitchen instruments
本格的な厨房を兼ね備えたクルーズキッチンは、どこででも美味しい料理を提供してくれます。この日は、ミシュランガイド北海道2017特別版掲載&星獲得:札幌市中央区「meli melo」の佐藤大典CHEF、フレンチフルコースでした!
A cruise kitchen where a real kitchen is possessed at the same time offers me a good dish everywhere. These days were Michelin guide Hokkaido 2017 special edition carrying, Sato great ceremony CHEF in Hoshi acquisition: Chuo-ku, Sapporo-shi "meli melo" and French full-course !
360度、葡萄畑を見渡せる開放感のあるレストラン
The restaurant with feeling of opening where a vineyard can be looked around 360 times
ミシュランガイド北海道2017特別版掲載&星獲得:札幌市中央区「meli melo」佐藤大典CHEFが手掛けるフレンチフルコースランチ
Michelin guide Hokkaido 2017 special edition carrying and stellar acquisition: The French full-course dinner lunch Chuo-ku, Sapporo-shi "meli melo" Sato great ceremony CHEF handles
普段フレンチのフルコースで感じたことのない「ほっとする暖かみ」は、シェフの真摯に料理と向き合う姿勢があればこそ。
The good feeling that I have no things which were usually felt for French full-course is made chef's sincerity because of the posture confronted with a dish.
<この日のMENU>
MENU on this day
♥︎アミューズは2種類のプチタルト
Amuse is 2 kinds of petite tart.
♥︎秋色野菜の一皿は、旬の南瓜のモンブランとフォアグラ
Pumpkin Mont-blanc and foie gras in season
♥︎ホタテを春菊とタマリンドのソースで。緑のお皿の前菜
Scallop and sauce of a tamarind of a crown daisy
♥︎赤に統一されたのは、パプリカと白身の魚
Paprika and white fish
♥︎付け合わせの白菜とオレンジと、鴨胸肉の赤紫
Chinese cabbage, orange and sucker's breast meat
♥︎最後はデザート2皿もいただきました!
The end also received 2 dishes of dessert!
味ももちろん絶品ですが、一皿一皿の彩りを楽しめるコースでした。
The taste was also a nonesuch of course, but it was the dish which can enjoy a dish of dish of color scheme.
ごちそうさまでした。
Thank you for the meal.
<主催・協力>
ミシュランガイドhttp://gmhokkaido.gnavi.co.jp/home/
<企画・手配>
株式会社クールスター
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