空知ワイナリー日帰りバスツアー 〜葡萄畑のレストラン〜


味覚の秋!「空知ワイナリー日帰りバスツアー」に行ってきました!贅沢な一日の様子をお届けします!

I went to the "Sorachi winery day trip bus tour" only autumn can take! I'll migrate to deliver a luxurious sign on the 1st!

 

♥︎日本初!本格厨房機器を備えたクルーズキッチンを併設した葡萄畑の中のレストラン♥︎

First in Japan! Restaurant in the vineyard which juxtaposed the cruise kitchen equipped with authentic kitchen instruments

本格的な厨房を兼ね備えたクルーズキッチンは、どこででも美味しい料理を提供してくれます。この日は、ミシュランガイド北海道2017特別版掲載&星獲得:札幌市中央区「meli melo」の佐藤大典CHEF、フレンチフルコースでした!

A cruise kitchen where a real kitchen is possessed at the same time offers me a good dish everywhere. These days were Michelin guide Hokkaido 2017 special edition carrying, Sato great ceremony CHEF in Hoshi acquisition: Chuo-ku, Sapporo-shi "meli melo" and French full-course !

360度、葡萄畑を見渡せる開放感のあるレストラン

The restaurant with feeling of opening where a vineyard can be looked around 360 times

 

ミシュランガイド北海道2017特別版掲載&星獲得:札幌市中央区「meli melo」佐藤大典CHEFが手掛けるフレンチフルコースランチ

Michelin guide Hokkaido 2017 special edition carrying and stellar acquisition: The French full-course dinner lunch Chuo-ku, Sapporo-shi "meli melo" Sato great ceremony CHEF handles

普段フレンチのフルコースで感じたことのない「ほっとする暖かみ」は、シェフの真摯に料理と向き合う姿勢があればこそ。

The good feeling that I have no things which were usually felt for French full-course is made chef's sincerity because of the posture confronted with a dish.

 

<この日のMENU>

MENU on this day

♥︎アミューズは2種類のプチタルト

Amuse is 2 kinds of petite tart.

♥︎秋色野菜の一皿は、旬の南瓜のモンブランとフォアグラ

Pumpkin Mont-blanc and foie gras in season

♥︎ホタテを春菊とタマリンドのソースで。緑のお皿の前菜

Scallop and sauce of a tamarind of a crown daisy

♥︎赤に統一されたのは、パプリカと白身の魚

Paprika and white fish

 

♥︎付け合わせの白菜とオレンジと、鴨胸肉の赤紫

Chinese cabbage, orange and sucker's breast meat

♥︎最後はデザート2皿もいただきました!

The end also received 2 dishes of dessert!

 

味ももちろん絶品ですが、一皿一皿の彩りを楽しめるコースでした。

The taste was also a nonesuch of course, but it was the dish which can enjoy a dish of dish of color scheme.

ごちそうさまでした。

Thank you for the meal.

 

<主催・協力>

ミシュランガイドhttp://gmhokkaido.gnavi.co.jp/home/

 

 

<企画・手配>

株式会社クールスター

 

 


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